Werken en Leren bij Maas Kip en Kalkoen:

Bij ons leer je een écht ambacht in de praktijk

Ben jij klaar om te gaan werken, maar wil je ook een goede opleiding volgen? Met ons ‘werken en leren’ traject kan jij je ontwikkelen tot een ware vakman of -vrouw in de wereld van kwaliteitskip. Lees hieronder meer over het traject!

De praktijk als jouw leeromgeving

In ons ‘werken en leren’ traject draait alles om een combinatie tussen theorie en praktijk.

Je krijgt de kans om alle aspecten van het vak te leren, wat betekent dat geen enkele dag hetzelfde zal zijn. De ene dag help je met het produceren van onze kwaliteitsproducten, terwijl je de andere dag een kwaliteitscontrole uitvoert of meedraait in onze logistieke afdeling. Je zult snel merken dat je een écht ambacht aan het leren bent.

Een opleiding die aansluit op jouw passie

Naast je werkzaamheden bij Maas Kip en Kalkoen, breng je ook een of meerdere dagen door op school, waar je een relevante opleiding volgt. Dit betekent dat je de theoretische kennis die je op school opdoet, meteen in de praktijk kunt brengen op de werkvloer. Dit is de ideale manier om jezelf te ontwikkelen tot een ware vakman of vakvrouw. Dat is pas echt een voorsprong hebben in je carrière!

Volg je BBL-traject bij Maas Kip en Kalkoen

Bij Maas Kip en Kalkoen bieden we je de kans om tijdens je Mbo-opleiding (niveau 1, 2 of 3) deel te nemen aan een BBL-traject. Met dit unieke programma kun je direct aan de slag bij ons professionele bedrijf, een salaris verdienen en tegelijkertijd een waardevolle opleiding volgen. Wil je meer weten over ons bedrijf en wat we doen? Bekijk dan de ‘over ons’ pagina!

Je wordt opgeleid tot een echte professional

Bij Maas Kip en Kalkoen leer je niet alleen een ambachtelijk vak, maar maakt ook grote stappen op het gebied van communicatie, verantwoordelijkheid en teamwork.

Onze organisatie draait op samenwerking en we geloven sterk in het ontwikkelen van jouw persoonlijke en professionele vaardigheden. Ervaring is niet vereist om deel te nemen aan ons ‘werken en leren’ traject, maar motivatie en passie voor het vak zijn erg belangrijk.

We kijken naar jouw ambitie en talenten en zoeken daar een mooie invulling bij.

Individuele begeleiding

Je wordt natuurlijk niet volledig in het diepe gegooid. Daarom kiezen we de juiste afdeling en begeleider voor jouw traject. Deze begeleider zal je ondersteunen bij het leren van de werkzaamheden en zal beschikbaar zijn als jouw aanspreekpunt. Bij Maas Kip en Kalkoen geloven we in het maken van een wederzijdse investering, zodat we samen kunnen groeien en succesvol kunnen zijn.

Start jouw carrière bij Maas Kip en Kalkoen

Wij bieden de perfecte kans om je passie te volgen en een vak te leren in een warm Brabants familiebedrijf. Ben je klaar om jouw carrière te starten en deel uit te maken van ons gezellige team? Neem dan nu contact met ons op. Jouw toekomst begint hier!