Werken bij Maas Kip en Kalkoen

Maas Kip en Kalkoen is een warm Brabants familiebedrijf met diepgewortelde waarden en een sterke toewijding aan kwaliteit en service. Onze visie is duidelijk: we willen verschillende markten bedienen, waaronder het ambacht, de retail en de industrie.

Wij hechten veel waarde aan ons team, waar samenwerken en een goede sfeer dagelijks bijdragen aan de mooie resultaten waar we samen aan werken.

Een Brabants familiebedrijf

Als werkgevers streven we ernaar om een werkgever te zijn waar werknemers zich thuis kunnen voelen. Er wordt hard gewerkt, maar we geloven sterk in het creëren van een positieve werkomgeving. Samenwerken is een kernwaarde die we koesteren. Dit betekent samenwerken met collega’s, leveranciers en klanten. We beschouwen hen als partners in ons succes. Ons personeel is van onschatbare waarde voor het bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar mensen die zowel bij het bedrijf als de groep passen. Kom ook bij ons hechte team. Bekijk hier onze openstaande vacatures!

Samen naar succes

Bij Maas Kip en Kalkoen staat kwaliteit voorop. We werken hard, maar we werken ook hard voor elkaar. Eerlijkheid en transparantie zijn fundamentele waarden binnen ons bedrijf.

We maken duidelijke afspraken met onze werknemers, zodat ze altijd weten waar ze aan toe zijn. Wij zijn altijd op zoek naar mensen met passie en beleving voor hun werk. We willen dat onze medewerkers plezier halen uit hun dagelijkse taken, dat ze sterke sociale banden opbouwen met hun collega’s en dat ze trots zijn op de prestaties die ze elke dag leveren.

Werken en leren bij Maas Kip en Kalkoen

Naast onze fulltime aanstellingen bieden we jonge mensen graag de kans zich te ontwikkelen tot vakmensen in het ambacht. Als je nog geen duidelijk idee hebt van je carrièrepad, dan staan wij open om samen de mogelijkheden te verkennen. Afhankelijk van je ambities en sterke punten bieden wij een passend opleidingstraject waarin de geleerde stof direct in de praktijk kan worden toegepast. Lees hier meer over ons ‘werken en leren’ traject.

Bekijk onze openstaande vacatures

Geïnteresseerd om deel uit te maken van ons team bij Maas Kip en Kalkoen? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. We kijken ernaar uit om van je te horen! Neem voor andere vragen of opmerkingen contact met ons op via onze contactpagina.

Vacature
Productieslager

Vacature
Leerling slager

Vacature
Inpakmedewerker

Vacature
Chauffeur

BBL werkplek
nodig?