Vacature: Leerling Slager bij Maas Kip en Kalkoen (24-40 uur)

Heb jij een passie voor kwaliteitsvlees en wil je hier graag meer over leren in de praktijk? Is deel uitmaken van een hecht team en het leren van een écht ambacht iets voor jou? Dan past de functie van Leerling Slager bij Maas Kip en Kalkoen goed bij jou!

Hoe ziet de dag van een leerling slager eruit?

Als Leerling Slager bij Maas Kip en Kalkoen leer jij alles over de kip- en kalkoenproductie. Omdat je in alle onderdelen van het vak wordt opgeleid, is geen dag hetzelfde. Naast het werken ga je ook nog een dag per week naar school, want naast het werk ga je een (deeltijd) slagersopleiding volgen. Op deze manier kan jij theorie die je op school leert meteen in de praktijk brengen en word jij een échte vakman/vakvrouw. Je kunt worden ingedeeld op een van de onderstaande afdelingen in de centrale slagerij:

 • Worstmakerij: hier leer je werken met gehakt en gehaktmachines
 • Vers-bewerking: hier leer je het snijden, portioneren en bewerken van vlees
Vacature leerling slager
Gegrilde Kiphaasjes Kerrie

Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het leveren van de juiste producten aan food-professionals. Jij snapt de behoeftes van een klant en kunt daar goed op inspelen. Naast het leren van een ambacht maak je bij ons ook stappen op het gebied van communicatie, verantwoordelijkheid en teamwork. Ook verwerk je orders in ons ERP-systeem. Ervaring is niet nodig, motivatie wel! Meer weten over werken en leren bij Maas Kip en Kalkoen? Bekijk dan deze pagina!

Over Maas Kip en Kalkoen

Maas Kip en Kalkoen is een echt Brabants familiebedrijf in de voedingsindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van hoogwaardige kip- en kalkoenproducten en leveren aan tevreden klanten door heel Nederland. Als werkgever streven we ernaar om een positieve werkomgeving te creëren waarin we samen werken aan een mooi resultaat.

Onze werknemers zijn voor ons van onschatbare waarde. Wil je meer weten over werken bij Maas Kip en Kalkoen? Klik dan op deze link!

Vacature leerling slager

Wat verwachten wij van jou?

Als Leerlng Slager heb jij een passie voor ambacht en kipproducten van topkwaliteit. Je bent gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen in dit vak en bent bereid om een (deeltijd) slagersopleiding te gaan volgen. Verder heb/ben jij:

 • Aandacht voor hygiëne en kwaliteit.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Een echte aanpakker
 • Iemand die graag in een gezellig team werkt

Wat kan jij van ons verwachten?

Bij Maas Kip en Kalkoen waarderen we jouw werk, motivatie en inzet. Je kunt bij ons een goed en eerlijk salaris verwachten, maar bij ons werken draait om meer dan alleen geld.

In ruil voor jouw werk bieden wij jou:

 • Uitdagend en leuk werk vol afwisseling
 • Een plek in ons gezellige en professionele team
 • Een kans om een écht ambacht te leren
 • Respect, waardering en plezier in het werk
 • Reiskostenvergoeding
 • 24 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week
 • Geen ploegendiensten maar reguliere werktijden overdag (zodat je genoeg tijd overhoudt voor je hobby’s en vrienden!)
Vacature leerling slager

Samen naar succes

Wil jij een écht ambacht leren en deel uitmaken van ons hechte team? Solliciteer dan nu op de vacature van Leerling Slager bij Maas Kip en Kalkoen! Contacteer ons per mail en dan maken we een afspraak om je te leren kennen. We kijken uit naar je reactie!