Als partner voor hoogwaardige kip- en kalkoenproducten leveren wij halffabricaten aan de voedingsindustrie. Met een focus op maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit streven wij ernaar om samen met onze industriële partners innovatieve en smaakvolle eindproducten te creëren. Ontdek hieronder hoe onze producten en diensten perfect aansluiten op de eisen van de voedingsindustrie.

Maatwerk oplossingen

De producten en halffabricaten die wij leveren zijn bestemd voor diverse soorten afnemers. Iedere afnemer heeft andere wensen voor hun unieke eindproducten. Of het nu gaat om een specifieke snit, een bepaalde kruiding of een specifieke vermaling, wij zorgen ervoor dat onze producten aan de wensen van de klant voldoen.

Klantwens staat centraal

Bij het produceren van deze halffabricaten staat de klantwens centraal. We geloven in de kracht van overleg en samenwerking. Elke klant heeft unieke eisen en specificaties en daarom gaan we graag in gesprek om aan deze eisen kunnen voldoen. Alles is bespreekbaar; zoals specifieke snitten, bereidingswijzen en zelfs keurmerken. Denk hierbij aan 1 ster beter leven, halal, of regulier kippenvlees. Dit betekent dat wij écht maatwerk kunnen bieden, waardoor we altijd de juiste oplossing hebben voor uw eindproduct.

Eindproducten

Onze klantgerichte aanpak stelt ons in staat om kippen -en kalkoenvlees te leveren dat verder verwerkt kan worden tot diverse eindproducten. Denk hierbij aan reepjes voor wok schotels of kipgehakt wat kan worden verwerkt in maaltijden zoals bami, nasi of andere gerechten. Een ander voorbeeld zijn blokjes kipfilet voor in kant en klaar maaltijden. Heeft u behoefte aan halffabricaten voor uw eindproduct?

Neem dan nu contact met ons op!

Ambacht bij Maas Kip en Kalkoen

Een van onze andere belangrijke werkzaamheden is het leveren van hoogwaardige producten aan ambachtelijke klanten, waaronder slagerijen, traiteurs, poeliers en horecaondernemingen. Hierbij staan vakmanschap, innovatie en liefde voor authentieke producten voorop.

Ontdek hier onze diensten voor de ambachtelijke sector.

Productie voor de Retail

Ook leveren wij hoogwaardige producten aan de Retail, zowel aan grote supermarktketens als lokale buurtsupermarkten. Met een flexibele aanpak en aandacht voor kwaliteit ondersteunen wij onze Retailpartners in het aanbieden van een aantrekkelijk assortiment met een mooie marge.

Lees hier meer over onze diensten voor de Retail.

Mogelijkheden voor export

Maas Kip en Kalkoen is reeds jarenlang een gewaardeerde speler in de internationale exportmarkt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie als u geïnteresseerd bent in onze exportmogelijkheden.

Neem vandaag contact met ons op

Wilt u ontdekken hoe Maas Kip en Kalkoen uw onderneming kan ondersteunen met kwalitatief hoogwaardige kip -en kalkoenproducten op maat, of het nu voor de ambachtelijke sector, Retail of industrie is? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Een greep uit onze producten

Snacks, maaltijden, barbecue, gourmet, ovenschotels, kalkoen, wild en nog veel meer. Bereid volgens eigen receptuur, met eigen kruidenmixen en marinades en vanzelfsprekend met het allerlekkerste kip- en kalkoenvlees. Van de poeliers van Maas.