Vacature: Productieslager bij Maas Kip en Kalkoen (40 uur)

Ben jij op zoek naar een baan als chauffeur en hou je van klantcontact? Heb je een flexibele instelling en breng je enthousiasme mee naar je werk? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op de functie van Chauffeur bij Maas Kip en Kalkoen!

Hoe ziet jouw dag als Chauffeur eruit?

Als Chauffeur bij Maas Kip en Kalkoen ben jij verantwoordelijk voor het inladen en controleren van bestellingen. Je vervult een cruciale rol in het bezorgen van deze bestellingen bij onze afnemers. Als het eerste aanspreekpunt ben jij een visitekaartje van ons bedrijf. Je zorgt ervoor dat de producten op tijd en in goede staat bij de klant aankomen.

Chauffeur van Maas Kip en Kalkoen stapt net in zijn wagen.
Werken bij

Over Maas Kip en Kalkoen

Maas Kip en Kalkoen is een dynamisch familiebedrijf in de voedingsindustrie, gespecialiseerd in hoogwaardige kip- en kalkoenproducten. Wij leveren aan tevreden klanten door heel Nederland. Als werkgever streven we naar een positieve werkomgeving waarin we samenwerken aan een mooi resultaat en onze werknemers zijn van onschatbare waarde.

Wil je meer weten over werken bij Maas Kip en Kalkoen? Klik dan op deze link.

Wat verwachten wij van jou als Chauffeur?

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Klantvriendelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel
  • Je bent flexibel en enthousiast
  • Je bent verantwoordelijk en zelfstandig

Wat kan jij van ons verwachten?

Bij Maas Kip en Kalkoen waarderen we jouw inzet en klantgerichtheid. In ruil daarvoor bieden wij:

  • Een marktconform salaris
  • Werken bij een groeiend bedrijf met leuke collega’s
  • Rijden met goed en professioneel materieel
Vacature productieslager

Samen naar succes

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan ons succes? Solliciteer dan nu op de vacature van Chauffeur bij Maas Kip en Kalkoen! Wij zien jouw sollicitatie inclusief cv en korte motivatiebrief graag tegemoet. Na het ontvangen van jouw sollicitatie zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.