Onze ambachtelijke kwaliteitsproducten worden geleverd aan verschillende partners in de Retail, variërend van de grote supermarktketens tot campingwinkels, grenswinkels en buurtsupers. Door middel van een flexibele aanpak, hoogwaardige producten en een focus op ontzorging ondersteunen wij onze partners op ieder vlak, zodat zij een aantrekkelijk assortiment met een mooie marge kunnen aanbieden.

Ambachtelijke producten

Onze hoogwaardige ambachtelijke producten vormen de kern van ons assortiment. Denk daarbij aan met de hand geregen barbecuespiesen, luxe gourmetschotels, gemaksproducten, grillassortiment en dagverse ovenschotels. Aangezien alle producten in eigen productie worden gemaakt en bereid, kunnen wij de allerhoogste kwaliteit garanderen. Onze experts bereiden deze ambachtelijke producten aan de hand van eigen recepten die voldoen aan alle kwaliteitseisen. Ondernemers in de Retail kunnen altijd bij ons aankloppen voor unieke producten.

Flexibele leveringen

Wij leveren onze producten volgens vaste contracten aan grote afnemers. Daarnaast leveren wij ook ons ambachtelijk kipassortiment aan lokale ondernemers. Ons assortiment omvat niet alleen standaardproducten maar ook specialiteiten die uw aanbod aanvullen en uniek maken. Met eigen transport en flexibele levertijden kunnen we snel schakelen, wat betekent dat wij vaak de volgende dag al kunnen leveren. Dankzij deze flexibiliteit kunnen ondernemers snel schakelen en op korte termijn hun klanten op een positieve manier verrassen.

Ontzorging tot in het schap

Naast het flexibel leveren van hoogwaardige producten ontzorgen wij ondernemers tot in het schap. Onze ambachtelijke producten worden met zorg verpakt en voorzien van de juiste etiketten. Of het nu gaat om luxe verpakkingen, plastic seal-trays of aluminium schalen, wij zorgen ervoor dat onze producten direct presenteerbaar en verkoopbaar zijn. Daarnaast zijn onze producten optimaal geschikt om extra marge op te verdienen, waardoor ze interessant zijn voor iedere ondernemer in de Retail.

Seizoensproducten

Wij spelen altijd in op de relevante seizoenen en verkoopperiodes. Denk daarbij aan ons onderscheidende kerstassortiment, ambachtelijke gourmetschotels of verse barbecuespiesen voor in de zomer. Ons assortiment is altijd afgestemd op de behoeften van uw klanten. Wij verrassen met een onderscheidend assortiment in de nichemarkten, zodat u als ondernemer kunt inspelen op de laatste trends en seizoensgebonden vraag. Ieder jaar bieden wij nieuwe unieke producten die direct verkoopklaar kunnen worden aangeleverd.

Shop in een Shop

Wilt u een unieke winkelervaring creëren voor uw klanten? Ontdek dan onze ‘Shop in een Shop’-mogelijkheden. Wij voegen onderscheidend ambachtelijke assortiment toe in het kip schap in supermarkten, waardoor klanten een écht ambachtelijk gevoel rondom de producten ervaren. Met deze toevoeging, inclusief vloerstickers, schap stickers en opvallende signing, brengen we uw klanten in aanraking met ons ambachtelijke assortiment. Deze manier van productpresentatie is een aantrekkelijke manier om de verkoop op een organische manier te stimuleren.

Ambacht bij Maas Kip en Kalkoen

Wij zijn trots op het bedienen van ambachtelijke klanten, waaronder slagerijen, traiteurs, poeliers en horecaondernemingen. Onze toewijding aan vakmanschap en liefde voor authentieke producten staan hoog in het vaandel.

Ontdek hier onze diensten voor de ambachtelijke sector.

Productie voor de industrie

Maas Kip en Kalkoen biedt binnen de voedingsindustrie een uitgebreid assortiment aan grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Samenwerking met partners stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor diverse industriële productiebehoeften.

Ontdek de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw productieproces.

Mogelijkheden voor export

Wist u dat Maas Kip en Kalkoen voor langdurige partners hoogwaardige gevogelteproducten kan exporteren naar internationale markten? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze exportmogelijkheden en ontdek hoe wij uw internationale afnemers kunnen bedienen.

Neem vandaag contact met ons op

Benieuwd naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Samen kijken we naar een passende oplossing voor uw uitdagingen. Neem vandaag nog contact met ons op! Wij kijken uit naar een succesvolle en plezierige samenwerking!

Een greep uit onze producten

Snacks, maaltijden, barbecue, gourmet, ovenschotels, kalkoen, wild en nog veel meer. Bereid volgens eigen receptuur, met eigen kruidenmixen en marinades en vanzelfsprekend met het allerlekkerste kip- en kalkoenvlees. Van de poeliers van Maas.