Vacature: Inpakmedewerker m/v bij Maas Kip en Kalkoen (24-40 uur)

Ben jij geïnteresseerd in inpak- en productiewerk en wil je deel uitmaken van een groeiend familiebedrijf met een fijne werksfeer? Word dan Inpakmedewerker bij Maas Kip en Kalkoen!

Wat ga jij doen als inpakmedewerker?

Als inpakmedewerker ben jij, samen met het team, verantwoordelijk voor het nauwkeurig inpakken van kip- en kalkoenproducten in de juiste verpakkingen. Naast het verpakken kan ook het etiketteren tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren. Zonder jou kan de productielijn niet soepel draaien en komen onze hoogwaardige kipproducten niet op tijd bij de klanten terecht. Daarom is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en helder communiceert met je directe collega’s.

Vacature leerling slager

Wat breng je mee als inpakmedewerker?

Als inpakmedewerker werk je graag samen in een team, waar flexibiliteit vanzelfsprekend is. Je voelt je op je gemak in een gekoelde omgeving en hebt een hands-on mentaliteit.

We vragen ook:

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Aandacht voor hygiëne en kwaliteit

Wat bieden wij?

Bij Maas Kip en Kalkoen gaat het verder dan alleen een goed salaris. In ruil voor jouw inzet bieden we een baan vol afwisseling voor 24 tot 40 uur per week in een vooruitstrevend, dynamisch en groeiend familiebedrijf. Je komt te werken in een gezellig en professioneel team en je werkt overdag, zonder ploegendiensten. Zo hou je genoeg tijd over voor je vrienden en hobby’s.

Daarnaast bieden wij:

  • Reiskostenvergoeding
  • 24 vakantiedagen op basis van 40 uur per week
Vacature leerling slager

Kom jij ons team versterken?

Wil jij bijdragen aan ons succes en deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu op de vacature van Inpakmedewerker bij Maas Kip en Kalkoen! Wij zien jouw sollicitatie inclusief cv en korte motivatiebrief graag tegemoet. Na het ontvangen van jouw sollicitatie zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.