Vacature: Productieslager bij Maas Kip en Kalkoen (32-40 uur)

Ben jij een ervaren slager met een passie voor gevogelte? Wil je deel uitmaken van een hecht team in een dynamisch familiebedrijf? Dan is de rol van Productieslager bij Maas Kip en Kalkoen iets voor jou!

Hoe ziet de dag van een Productieslager eruit?

Als Productieslager bij Maas Kip en Kalkoen ben jij de expert in het snijden, bewerken en portioneren van kip- en kalkoenproducten. Je zorgt ervoor dat ons vlees verkoopklaar is en dat elke bestelling nauwkeurig wordt gecontroleerd voordat deze naar onze klanten wordt verzonden. Ook verwerk je orders in ons ERP-systeem. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel, dus je houdt je werkplek en de machines netjes schoon. Tenslotte communiceer je duidelijk en effectief met je collega’s in de centrale slagerij om een vlotte productie te garanderen.

Vacature productieslager
Werken bij

Over Maas Kip en Kalkoen

Maas Kip en Kalkoen is een echt Brabants familiebedrijf in de voedingsindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van hoogwaardige kip- en kalkoenproducten en leveren aan tevreden klanten door heel Nederland. Als werkgever streven we ernaar om een positieve werkomgeving te creëren waarin we samen werken aan een mooi resultaat.

Onze werknemers zijn voor ons van onschatbare waarde. Wil je meer weten over werken bij Maas Kip en Kalkoen? Klik dan op deze link!

Wat verwachten wij van jou?

Productieslager worden kan niet iedereen. Jij hebt de benodigde kennis en hebt genoeg ervaring met kip, kalkoen en gevogelte. Jij komt in je eentje al heel ver, maar vindt het ook leuk om samen te werken met je collega’s. Verder heb/ben jij:

  • Aandacht voor hygiëne en kwaliteit.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Een echte aanpakker

Wat kan jij van ons verwachten?

Bij Maas Kip en Kalkoen waarderen we jouw inzet en expertise. In ruil bieden wij jou:

  • Een goed en eerlijk salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitdagend en leuk werk vol afwisseling
  • Een plek in ons gezellige en professionele team
  • Geen ploegendiensten maar reguliere werktijden overdag
Vacature productieslager

Samen naar succes

Wil jij deel uitmaken van ons hechte team en bijdragen aan ons succes? Solliciteer dan nu op de vacature van Productieslager bij Maas Kip en Kalkoen! Wij zien jouw sollicitatie inclusief cv en korte motivatiebrief graag tegemoet. Na het ontvangen van jouw sollicitatie zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.