Gevleugeld goed

Gevleugeld goed
Puur Hollandse 1 Beter Leven scharrelkip

Met een heerlijk mals stukje kip van het Gevleugeld goed label proeft u pure passie voor dier en smaak. Onze boeren besteden veel zorg en aandacht aan het welzijn van hun kippen, met als doel om ze een beter leven te bieden met meer bewegingsvrijheid en afleiding om lekker te kunnen scharrelen. Daar hoort daglicht bij, frisse lucht, een normaal dag- en nachtritme en 100% plantaardig voer dat 24 uur per dag beschikbaar is. Onze puur Hollandse kippen hebben een beter leven en dus een betere smaak. Dat is wat u proeft met Gevleugeld goed!

Passie voor kip van eigen bodem

Zorg en welzijn. Dat zijn de belangrijkste pijlers van onze boeren voor een beter leven van de Gevleugeld goed kippen. Met passie als drijfveer. Zonder passie geen zorg voor de dieren. Zonder passie geen welzijn voor de dieren. Dus laat de Hollandse kippen lekker scharrelen met een overdekte vrije uitloop en frisse lucht. Met vers stro voor een goede hygiëne, natuurlijk voer en voldoende afleiding. Zodat ze zich kiplekker voelen.

Passie voor ambacht

Ambacht betekent op een authentieke manier je vak uitoefenen. Onze boeren doen dat door de omstandigheden waarin hun kippen opgroeien zo goed mogelijk te maken; een uitstekende hygiëne, de juiste temperatuur, een natuurlijk dag- en nachtritme, licht, lucht, 24 uur per dag plantaardig voer en vers water.

Passie voor Holland

Onze kippen zijn altijd 100% Hollands. Als u een stukje Gevleugeld goed kip koopt, weet u wat u eet. Een puur Hollandse scharrelkip, die gegarandeerd een beter leven heeft gehad. Onze boeren hebben passie voor hun vak, kiezen bewust voor duurzaamheid en hebben aandacht voor dierenwelzijn.

Passie voor smaak

En al die passie om de Gevleugeld goed kip op een gezonde manier groot te brengen, proeft u uiteindelijk in het stukje kip dat u met zorg bereidt. Smakelijk!