Poeliersgroothandel Maas Kip en Kalkoen belangrijkste diensten

Ambachtelijk én innovatief

Het produceren van hoogwaardige poeliersartikelen is een kwestie van moderne technologie én ambachtelijk handwerk. Bij Maas Kip en Kalkoen is sprake van een uitgekiende mix van beide. De verwerking van de kip of kalkoen vindt plaats in een speciale, gekoelde ruimte, die is verdeeld in twee afdelingen. Op de ene wordt het vlees gesneden, op de andere bereiden onze vakkundige medewerkers de heerlijkste specialiteiten, zoals ovenschotels, gourmetschotels, saté en shaslick. De recepten ontwikkelen we zelf, in samenwerking met gerenommeerde kruidenleveranciers. Onze kruidenmixen zijn dus uniek!

Verpakken en etiketteren

De producten worden verpakt in transparante, topseal consumentenverpakkingen in maar liefst zes verschillende maten. Hiervoor beschikt Maas Kip en Kalkoen over twee state-of-the-art-verpakkingslijnen. Zowel neutrale etiketten als private label-etiketten behoren tot de mogelijkheden. Uw bestellingen leveren we af met eigen, gekoeld transport. Het enige dat u nog hoeft te doen, is de producten in het schap leggen!

Veelzijdig, flexibel, ervaren

Alles is mogelijk Maas Kip en Kalkoen heeft een luisterend oor naar de markt. Niet alleen als het gaat om het assortiment, maar ook qua dienstverlening. Dankzij onze korte lijnen en eigen transport zijn wij uitermate flexibel. ’s Morgens besteld, kan ’s middags al in huis zijn. Onze vakbekwame, vaste medewerkers maken alles mogelijk. Graag denken wij met u mee over het vergroten van uw omzet. Elke week heeft Maas Kip en Kalkoen producten in de reclame, zodat u mét behoud van marge acties kunt houden. Om welke artikelen het gaat, ziet u in onze maandelijkse folder. Jarenlange ervaring Kiezen voor Maas Kip en Kalkoen is kiezen voor jarenlange ervaring. In 1966 begonnen als poelier in Breda, werden de activiteiten in 1985 uitgebreid met de groothandel. De verhuizing naar ons huidige pand in Raamsdonksveer vond plaats in 1991. Tien jaar later volgde een managementbuy-out en sinds 2008 zijn alle aandelen in bezit van Ronald Joosen, al sinds 1985 verbonden aan het bedrijf. Maas Kip en Kalkoen werkt volgens de allerstrengste kwaliteitsnormen. Onze HACCP-certificering is hier het beste bewijs van. Wekelijks worden er producten naar het laboratorium gebracht om deze eisen te waarborgen.


Wilt u contact opnemen met Maas kip en Kalkoen.

Bij Maas Kip en Kalkoen kunt u terecht voor een breed en gevarieerd assortiment aan hoogwaardige pluimveeproducten. Heeft u vragen of wilt uw meer informatie over de het gevarieerde assortiment. Neem dan contact op middels het contactformulier.

Maas Kip en Kalkoen
Meerval 14 4941 SK Raamsdonksveer
T. +31 (0)162 - 51 94 50
E. r.joosen@maaskip.nlContactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht