Wij bedienen ambachtelijke klanten, variërend van slagerijen, traiteurs, poeliers en horeca. Het is ons streven om onze ambachtelijke specialiteiten op maat te leveren bij onze klanten. Vakmanschap en de liefde voor authentieke producten staan daarom hoog bij ons in het vaandel.

Hoogwaardige producten uit alle ketens

Bij Maas Kip en Kalkoen bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten die rechtstreeks kunnen worden verkocht door het ambachtelijk segment. Onze kip- en kalkoenproducten zijn van de hoogste kwaliteit, met aandacht voor smaak en versheid. In ons assortiment zitten producten uit alle drie de ketens: reguliere kip, halal-kip en kip met 1 ster beter leven. Op deze manier bieden wij een breed scala aan opties om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

Optimale versheid is onze belofte

Wij hechten veel waarde aan de versheid van onze producten. Deze versheid is wat ons onderscheidt in de ambachtelijke sector. Iedere morgen ontvangen wij onze dagverse kipproducten vanuit onze huisslachterijen. Deze vinden, soms dezelfde dag nog, hun weg naar al onze ambachtelijke klanten. Optimale versheid is onze belofte aan u en onze producten worden met de grootst mogelijke zorg behandeld.

Duurzame producten van Nederlandse herkomst

Bij Maas Kip en Kalkoen geloven we in de kracht van lokale productie en duurzaamheid. Onze producten zijn afkomstig van Nederlandse slachterijen. We onderhouden nauwe relaties met onze leveranciers en slachterijen, waardoor we niet alleen de kwaliteit, maar ook de herkomst van onze producten kunnen garanderen.

Lees hier meer over ons streven naar een duurzame productie.

Tailor-made specialiteiten voor het ambacht

Ambachtelijke experts zijn vaak op zoek naar unieke producten om zich te onderscheiden van de concurrentie. Daarom bieden we tailor-made specialiteiten die volledig aan hun wensen voldoen. Of u nu op zoek bent naar specifieke snitten, marinades of smaakprofielen, wij hebben de kennis en expertise in huis om aan al uw eisen te voldoen.

Onze specialiteiten, zoals verse vlug-klaar producten, barbecue-spiesen en gourmetproducten zijn gemaakt met passie en vakmanschap. We leveren maatwerk en kunnen zelfs producten op basis van eigen recepten creëren. We noemen onszelf daarom ook met trots ‘de makerij voor de slagerij’.

Diepgaande vakkennis over onze producten

Écht ambacht vereist diepgaande kennis en begrip van het product. Onze medewerkers bezitten deze vakkennis in overvloed. Ze begrijpen niet alleen de anatomie van de kip, maar hebben ook een passie voor het creëren van hoogwaardige specialiteiten.

Bij ons draait het niet alleen om het verkopen van kip, maar ook om het leveren van hoogwaardige producten die tegemoetkomen aan de wensen van onze klanten. Onze medewerkers hebben de ervaring en kennis om het basisproduct, kip, om te zetten in kwalitatieve specialiteiten die uw klanten zullen verrassen en tevreden zullen stellen.

Onze ambachtelijke klanten

Onze ambachtelijke klanten hebben vaak verschillende wensen, kansen en uitdagingen. Wij denken graag mee en ondersteunen hen door maatwerk oplossingen aan te bieden. Net als wij tonen de specialisten in deze sector passie en toewijding voor hun vak. Onze ambachtelijke klantenkring bestaat uit een breed scala aan ondernemingen, waaronder:

Poeliers

Poeliers zijn de bewaarders van traditie als het gaat om gevogelte. Ze hebben de expertise om kwalitatief gevogelte te selecteren en te bereiden. We zijn trots om hen te voorzien van hoogwaardige kip- en kalkoenspecialiteiten uit onze eigen productie.

Slagers

Slagers in heel Nederland vertrouwen al lange tijd op Maas Kip en Kalkoen voor de levering van vers kippenvlees van de hoogste kwaliteit. Ons uitgebreide assortiment biedt hen de mogelijkheid om hun klanten te voorzien van uitstekende producten, van kipfilet tot barbecue-specialiteiten.

Markthandelaren

Op markten door het hele land kunnen klanten genieten van de heerlijke smaak van onze specialiteiten, dankzij de markthandelaren die onze producten met zorg selecteren en aanbieden aan de lokale gemeenschap.

Retail bij Maas Kip en Kalkoen

Naast leveringen aan de ambachtelijke sector zijn wij ook partner voor de retail, zoals supermarkten, grenswinkels, campingwinkels en overige verswinkels. Onze producten worden geleverd op winkelniveau, professioneel verpakt en geprijsd, zodat ze verkoop-klaar aan de consument kunnen worden aangeboden.

Bekijk hier onze diensten voor retail-klanten.

Productie voor de industrie

Binnen de voedingsindustrie biedt Maas Kip en Kalkoen een uitgebreid assortiment aan grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. We werken nauw samen met onze partners om op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Ontdek de mogelijkheden die we kunnen bieden om voor uw productie.

Mogelijkheden voor export

Maas Kip en Kalkoen is trots om hoogwaardige gevogelteproducten te exporteren naar internationale markten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze exportmogelijkheden.

Neem vandaag contact met ons op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en mee te denken over een passende oplossing voor uw uitdaging.

Een greep uit onze producten

Snacks, maaltijden, barbecue, gourmet, ovenschotels, kalkoen, wild en nog veel meer. Bereid volgens eigen receptuur, met eigen kruidenmixen en marinades en vanzelfsprekend met het allerlekkerste kip- en kalkoenvlees. Van de poeliers van Maas.