Ons bedrijf

Ons bedrijf

Een producent in hoogwaardige pluimveeproducten met ambachtelijk vakmanschap in de eigen makerij. Dat is Maas Kip & Kalkoen. Onze ambachtelijke roots proef je terug in de grote variatie aan specialiteiten die we voor vele klanten bereiden. Als producent vinden wij een passend antwoord op elke vraag van onze klanten.

De wens van de klant staat centraal in alles wat we doen. We werken vanuit een laagdrempelige, kleinschalige en flexibele organisatie en hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. Zij zijn niet zomaar ‘klantnummers’ voor ons. We kennen hun bedrijven en denken met hen mee.

Ook met de andere partijen in de keten werken we als goede partners samen. Juist door onze hechte samenwerking met veevoerproducenten, broederij, boerderij en slachterij kunnen we continu toezien op de hoge kwaliteit van ons dagverse vlees dat we zes dagen in de week leveren aan onze klanten.

Eigenaren maas kip en kalkoen

Historie in ’t kort

De geschiedenis van Maas Kip & Kalkoen gaat terug tot 1966. In dat jaar werd de poelierswinkel in Breda geopend. In 1985 werd Maas Kip & Kalkoen ook een groothandel en in 1991 werd het huidige onderkomen in Raamsdonksveer betrokken. De dagelijkse leiding is op dit moment in handen van Teus de Jong en Eijmert Remmers. Beiden zijn al heel hun leven werkzaam in de versbranche. Met veel plezier en passie bedienen zij de klanten van Maas Kip & Kalkoen.

Onze Certificering

beterleven 1 ster

Een greep uit onze producten

Snacks, maaltijden, barbecue, gourmet, ovenschotels, kalkoen, wild en nog veel meer. Bereid volgens eigen receptuur, met eigen kruidenmixen en marinades en vanzelfsprekend met het allerlekkerste kip- en kalkoenvlees. Van de poeliers van Maas.