Poeliersgroothandel Maas Kip en Kalkoen hoogwaardige pluimveeproducten retailers, cateraars, slagers en de voedselindustrie.

In 1966 zijn we gestart in Breda als poelier. In 1985 zijn de activiteiten uitgebreid en werd er gestart met de groothandel. In 1991 werd er een nieuw bedrijfspand betrokken in Raamsdonksveer. In 2001 volgt er een management buy-out. Per 1 juli 2008 volgt er wederom een management buy-out en heeft R.L. Joosen, die per 2 januari 1985 al aan de firma Maas verbonden is, alle aandelen in bezit.

Bij Maas Kip en Kalkoen kunt u terecht voor een breed en gevarieerd assortiment aan hoogwaardige pluimveeproducten. Ook voor wild, konijn en barbecueproducten zijn wij hét adres. Als zelfstandige poeliersgroothandel is Maas Kip en Kalkoen een gewaardeerde partner van retailers, cateraars, slagers en de voedselindustrie.
Wij produceren en verpakken de meeste producten zelf, met een hoge kwaliteit, smaakvolle presentatie en een lange houdbaarheid als resultaat. Daarnaast zijn we ook grossier, waarbij we een passend antwoord zoeken op elke vraag van de klant.