Poeliersgroothandel Maas Kip belangrijkste productgroepen

Barbecueproducten

Maas Kip en Kalkoen levert ook een volledig assortiment aan barbecueproducten. Zowel ambachtelijk vers geproduceerd als kant-en-klaar bevroren.

Vlug-klaar-artikelen

Lekker eten en groot gemak gaan prima samen. Onze vlug-klaar-artikelen zijn hier het beste bewijs van. Denk hierbij aan boerenkipfilet met spek, ambachtelijke Wild en tam konijn Van hertenbiefstuk tot konijnenbout; ook voor wild en tam konijn bent u bij ons aan het juiste adres.

Wild en tam konijn

Van hertenbiefstuk tot konijnenbout; ook voor wild en tam konijn bent u bij ons aan het juiste adres

Kip- en kalkoenartikelen

Bekende klassiekers, zoals kip- en kalkoenfilet, bout, drumsticks of vleugels.

Specialiteiten

Onze specialiteiten zijn bereid volgens eigen, unieke recepten, die even lekker als verrassend zijn. Voorbeelden hiervan zijn onze kipfilet pesto in ovenschotel, kip piripiri-ovenschotel en kip in braadzak.

Kipfilet toepassingen

Van de kipfilet maakt Maas Kip en Kalkoen diverse specialiteiten waaronder kipfilet à la minute, kiphaasje, kipgourmetlapje, kipblokjes en kipreepjes en zelfs kipgourmetschotels. Al deze producten zijn gekruid, gemarineerd of naturel bestelbaar.


Wilt u contact opnemen met Maas kip en Kalkoen.

Bij Maas Kip en Kalkoen kunt u terecht voor een breed en gevarieerd assortiment aan hoogwaardige pluimveeproducten. Heeft u vragen of wilt uw meer informatie over de het gevarieerde assortiment. Neem dan contact op middels het contactformulier.

Maas Kip en Kalkoen
Meerval 14 4941 SK Raamsdonksveer
T. +31 (0)162 - 51 94 50
E. r.joosen@maaskip.nlContactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht